Solskyddsfilm

Vi är fullt medvetna om att ingen fastighet är den andra lik – därför skiljer sig vår rådgivning åt beroende på fastighet och förutsättningar. 

Kontor, sjukhus, skolor, äldreboenden och kommersiella byggnader – vi har den rätta lösningen oavsett fastighet! Vi arbetar med alla fastigheter och kunder inom den kommersiella sektorn, fastighetsägare, förvaltare, hyresgäster och många fler. Det är bara att ni hör av er till oss så ser vi till att ta fram den bästa lösningen för er.

Kika gärna på referensobjekt för att se lösningar på olika fastigheter eller utforska vilken yrkesgrupp som vår rådgivning är speciellt anpassad för. 

Kontakta oss idag så hjälper vi er med den bästa möjliga lösningen!

0 %
Skadlig UV-strålning blockeras
0 %
Totalreflekterad solenergi (TSER)
0 %
Reduktion av de nära-infraröd strålning

Ett underhållsfritt solskydd som förbättrar inomhusklimatet

1. En uppdatering

Solskyddsfilm passar alla typer av fastigheter och monteras direkt på dina befintliga fönster och uppdaterar prestandan till ett bra och modernt solskyddsglas. Monteringen utförs snabbt, påverkar inte fastighetens konstruktion och stör inte den dagliga verksamheten i fastigheten.

2. Underhållsfritt

Solskyddsfilm är en underhållsfri och styrningsfri lösning vilket innebär att du som fastighetsägare eller hyresgäst inte behöver lägga tid och energi på vår solskyddslöning. Den sitter där den sitter och jobbar konstant mot solens värme så inomhusklimatet behålls behagligt. Utöver det har solfilmen en lång livslängd.

3. Olika toningar

Det unika med den nya generationens solskydssfilm är att den effektivt tar bort värme samtidigt som dagsljusinsläppet bibehålls. Där man behöver extra effekt eller vill reducera bländning och inte är lika bekymrad över dagsljusinsläppet finns det mer tonade filmer just för det.

Några referenscase

Är du intresserad? Kontakta oss idag!