Dekorfilm

Snygga effekter på glas

Uppgradera kontorsmiljön (eller vilken inomhusmiljö som helst egentligen) med SunStops design- och dekorfilmer! Våra dekorfilmer är perfekta som dekoration och insynskydd på glasytor och fönster. Vi erbjuder en stor mängd variation av mönster och färger och anpassar dem efter tycke och smak. Förutom att ge ett nytt snyggt utseende och insynsskydd så ger vår fönsterfilm även skydd för splitter och UV-strålning.

Olika typer av dekorfilm

Mönstrad dekorfilm

Mönstrade dekorfilmer ger fönster en uppgradering i utseende och skyddar bra mot insyn – men ger fortfarande utrymme för att kunna se igenom. Förutom fönster, så kan vi på SunStop, montera dekorfilm på glasbord, glasmontrar, glasväggar, speglar och så vidare. Du bestämmer! 

Färgad dekorfilm

Med SunStops färgade dekorfilm kan du försöka fönster och glaspartier i valfri färg. Filmen synliggör glaspartier och skyddar mot olyckor där, till exempel, risken att gå rakt in i oskyddade glasytor finns.

Frostad dekorfilm

Frostade dekorfilmer skyddar mot insyn samtidigt som de släpper in ljuset. Vi erbjuder frostade dekorfilmer i många olika varianter och erbjuder möjlighet till olika beskärningar, eller logotyper i filmen, för en effektfull och snygg layout.

Är du intresserad? Kontakta oss idag!

Produktblad för nedladdning

3M Original

3M Original

3M Original

3M Original

Vill du veta mer om våra andra produkter?

01

Solfilm

02

Invändigt solskydd

03

Säkerhetsfilm