Vad vi gör

Optimalt solskydd

Vi på SunStop säljer och monterar solskydd för ett bättre och behagligare inomhusklimat. Vi erbjuder solfilmer, säkerhetsfilmer, samt persienner och gardiner.

Våra projektledare ger er en kompetent rådgivning och våra certifierade installatörer ser till att jobbet blir snyggt och korrekt utfört.

Våra produkter

Solfilm

01

Invändigt solskydd

02

Säkerhetsfilm

03

Dekorfilm

04

Om SunStop

SunStops historia

SunStops resa startade en varm sommardag 2014 med en förfrågan om att lösa ett problem med för mycket värme i en fastighet. Resultatet blev att vi lyckades hitta den bästa lösningen och fick en väldigt nöjd fastighetsägare och hyresgäst. Utifrån det skapades vår vision om att kunna ta fram det optimala solskyddet för varje fastighet med kundens förutsättningar och problem i fokus.

En solklar vision

Vi vet att val av partner på solskydd inte är enkelt men vår vision om det bästa solskyddet varierar från fastighet till fastighet. Vi håller däremot alltid fast vid att alltid vara ärliga, engagerade och kompetenta i vår rådgivning. Vi har utfört oberoende tester och samarbetar med teknikkonsulter för att verifiera våra resultat – allt för att öka vår bredd och förståelse för både fastigheter och kundens förutsättningar och behov.

Garanterad totalleverantör​

När ni samarbetar med SunStop så ska ni veta vad ni får, innan ni köper det. Vi tar fram tydliga underlag med en effektanalys av er aktuella fastighet, tydliga offerter som inte går att misstolka och på köpet en partner som står för sitt ord. Vår största del av omsättningen kommer ifrån fastighetsägare som köper fler projekt och det är det bästa beviset för att vår modell fungerar.

Se några av våra projekt

En glasklar vision!

Glöm bort era tidigare, dåliga, investeringar med underhållskostnader och/eller solfilm med dålig hållbarhet som påverkar ljusinsläppet negativt – och öppna upp ögonen för den nya generationens solfilm! 

Varför kallar vi den för den nya generationens solfilm?

Oftast när man tänker på solskydd så är det antingen svarta rutor eller neddragna markiser. Men med den nya generationens solfilm får du en solfilm i en ljus nyans, metallfri och underhållsfri med en oöverträffad livslängd. Vi erbjuder er ett optimalt solskydd som skyddar mot inträngande värme som ändå släpper in solljuset på ett behagligt sätt. Dessutom blockerar solfilmen 99,9% av UV-strålningen och förhindrar skador på hud och föremål inuti fastigheten. Den är nästan för bra för att vara sann.

 

Läs mer om den nya generationens solfilm här!

Är du intresserad? Kontakta oss idag!