Hyresgäst

SunStop för dig som är hyresgäst

Att sälja solskyddslösningar mot fastighetsägare är i många fall en lång process från första indikation på problem till en färdigställd lösning. På baksidan av processen finns det en hyresgäst. Vi på Sunstop har tagit fram en modell där ni som hyresgäst kan ta saken i egna händer.

SunStops modell för hyresgäster

Kostnadsfri rådgivning

Det finns många olika faktorer som påverkar val av lösning. Allt ifrån fastighetens läge, fönsterkonstruktion och vilka ytor som är utsatta. Oavsett utgångsläge hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för era lokaler.

Kostnadsmodell

Hyresgästanpassning, egen investering eller något som fastighetsägaren ska betala? Vi tar fram den modell som gäller för er situation och vid fall av hyresgästanpassning får ni en exakt månadskostnad.

Genomförande

En solskyddslösning för en fastighet kan kräva fastighetsägarens godkännande. Vi hjälper er att driva frågan med fastighetsägaren för att se till att svara på eventuella frågor och funderingar.

Varför solfilm?

Vi vet att många har en bild av hur solfilm fungerar och ser ut. Sanningen är att tekniken har gjort stora framsteg under de senare åren så fördomar som att det blir mörkt, det fungerar inte eller att materialet blir fult på rutan efter några år stämmer inte längre. Du kan läsa mer om vanliga frågor här.

Solfilm för dig som hyresgäst erbjuder ett aktivt och underhållsfritt solskydd vilket innebär att ni kan fokusera på det som är viktigt medans ni tar fördelarna av ett bekvämt inomhusklimat. För lokaler som nyttjas mycket är en ljustonad solfilm i många fall det bästa valet. Den reducerar mycket värme och bibehåller ett härligt dagsljusinsläpp. Det tillsammans med ett invändigt solskydd med syfte att blända av från solen erbjuder i många fall det perfekta solskyddet för era lokaler. 

Vi vill erbjuda en lösning för er som hyresgäster så ni får det solskyddet ni vill ha. Vi tar alltid fram ett tydligt underlag där ni kan se hur mycket värme vi reducerar samtidigt som ni ser exakt hur mycket dagsljus vår lösning tar bort.

Invändigt solskydd

Optimerad drift

Invändigt solskydd räcker ibland som enda lösningen men i många fall är det den optimala kombon tillsammans med solfilm. Invändigt solskydd är perfekt för de delar av fastigheten som behöver solavskärmning och där man själv vill styra över dagsljusinsläppet. I vår rådgivning ser vi om behovet finns och visar hur invändigt solskydd kan passa för er fastighet!

Vad vi erbjuder:

  1. Lamellgardiner för en täckning av stora ytor
  2. Plisséer för fönster med nätta mått
  3. Ridågardiner för en lätt och dekorativ täckning
  4. Rullgardiner med mängder av variationer och funktioner
  5. Funktionsgardin som reflekterar bort solvärme

Hitta din lösning

01

Solfilm

02

Invändigt solskydd

03

Säkerhetsfilm

04

Dekorfilm

Är du intresserad? Kontakta oss idag!