Fastighetsägare

SunStop för
dig som är fastighetsägare

Tillsammans med dig som fastighetsägare vill vi hjälpa till att hitta den optimala lösningen för er fastighet. Vi förstår att ditt mål är att erbjuda hyresgästen den bästa upplevelsen samtidigt som ni värdesätter fastighetens drift. Vi vill vara det självklara valet och hjälpa dig att nå de målen genom rådgivning och moderna lösningar.

Solfilm för den optimala fastigheten

Optimerad drift

Solfilm är en aktiv och underhållsfri lösning vilket innebär att den sitter där den sitter och kräver ingen energi från dig som fastighetsägare eller för din hyresgäst. Utöver det får fastigheten ett minskat energibehov då vår solfilm aktivt reducerar inkommande solvärme.

Bättre inomhusklimat

Temperatur, luftkvalitet och dagsljusinsläpp är faktorer som styr inomhusklimatet. Den nya generationen solfilm reducerar inkommande solvärme samtidigt som den bibehåller dagsljusinsläppet vilket bidrar till ett bättre inomhusklimat.

Lång Livslängd

Dagens generation solfilm har en lång livslängd och sitter kvar oavsett väder och vind. Den klarar den vanliga fönstertvätten och bibehåller sitt utseende. Allt så du som fastighetsägare slipper felanmälningar och klagomål från hyresgästen.

Invändigt solskydd

Optimerad drift

Invändigt solskydd räcker ibland som enda lösningen men i många fall är det den optimala kombon tillsammans med solfilm. Invändigt solskydd är perfekt för de delar av fastigheten som behöver solavskärmning och där man själv vill styra över dagsljusinsläppet. I vår rådgivning ser vi om behovet finns och visar hur invändigt solskydd kan passa för er fastighet!

Vad vi erbjuder:

  1. Lamellgardiner för en täckning av stora ytor
  2. Plisséer för fönster med nätta mått
  3. Ridågardiner för en lätt och dekorativ täckning
  4. Rullgardiner med mängder av variationer och funktioner
  5. Funktionsgardin som reflekterar bort solvärme

En ärlig rådgivning

Det finns många olika typer av solskyddslösningar med många olika egenskaper. Allt från markiser, solfilm, invändiga solskydd och mycket mer. I samband med det är varje enskild fastighet unik med varierande faktorer som fönsteregenskaper. Det är alltså inte lätt och veta vad som är den bästa lösningen.

Centralt i vår tjänst är rådgivningen. Vi utgår ifrån de förutsättningar som finns och tar hänsyn till de önskade resultatet. Utifrån det tar vi fram den lösning vi ser  funkar bäst och tar fram ett tydligt underlag där du kan se exakt hur mycket värme vår lösning tar bort samt andra faktorer som påverkan på dagsljusinsläpp, livslängd och kostnad. Allt så du som kund får en tydlig bild om hur vår lösning skulle fungera i verkligheten.

Hitta din lösning

01

Solfilm

02

Invändigt solskydd

03

Säkerhetsfilm

04

Dekorfilm

Är du intresserad? Kontakta oss idag!