Fastighetsägare

SunStop för dig som är arkitekt.

Om du som konsult sitter med uppdraget att hjälpa en kund med deras fastighet assisterar vi på SunStop gärna med ett underlag på lösning just för ert projekt. Vi har unika lösningar med moderna solfilmer och invändiga solskydd där vi kan redovisa U- G- och LT-Värden för er projektering. Vår solskyddslöning innebär också att du som arkitekt inte behöver bli begränsad då vi erbjuder effektiva och estetiskt lyftande lösningar.

Fönsterfilmer för alla dina behov

Solfilm

Idag finns det en mängd olika solfilmer vilket innebär att det väldigt ofta finns en perfekt lösning just för ditt projekt. Oavsett om du har svårt och få till ett bra inomhusklimat med stora glaspartier eller syftet är att effektivisera fastigheten för Miljöbyggnad har vi lösningen för dig.

Invändigt solskydd

Tillsammans med solfilm eller nya fönster kompletterar vi med invändigt solskydd. Allt från funktionsgardiner till persienner. En estetiskt tilltalande lösning som ger det perfekta inomhusklimatet inför ditt nästa projekt.

Dekorfilm

Vi har ett brett utbud av dekorfilmer för större ytor och mindre objekt. Mängder av färger, mönster och storslagna motiv. Oavsett vad du ska göra eller hur det ska se ut ser vi till att få fram det. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp att ta fram dekorfilm.

Hur vill vi att framtidens fastigheter ska se ut?

Vi  vet att många delar bilden att fastigheter med stora fönster, öppna glaspartier och lokaler med mycket dagsljusinsläpp har en klar plats i framtiden.

I ett mera miljömedvetet samhälle där fastigheternas energiförbrukning står i fokus tillsamans med markiser som huvudlösning för solskydd blir framtidens fastigheter begränsade i hur dem kan se ut. Med SunStops solskyddslösning blir ni som arkitekter inte begränsade av de externa faktorerna och kan låta er kreativitet flöda fritt för att rita framtidens fastigheter.

Kontakta oss gärna inför ert nästa projekt så tar vi självklart fram en lösning för er.

Hitta din lösning

01

Solfilm

02

Invändigt skydd

03

Säkerhetsfilm

04

Dekorfilm

Är du intresserad? Kontakta oss idag!